Medicul de gardă de la ATI Piatra Neamț și-a riscat propria viață pentru a salva un pacient. Amândoi se află în stare critică

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Conform ultimelor informații, medicul de gardă de la ATI Piatra Neamț a încercat să salveze un pacient internat în momentul incendiului, iar acum ambii din în stare critică, a declarat directorul Spitalului Județean Piatra Neamț, Lucian Micu, informează Mediafax.

Lucian Micu, directorul Spitalului Județean Piatra Neamț, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în incendiul de la ATI au murit șapte oameni, iar alți doi, între care un medic și un pacient sunt în stare critică.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Ce vă pot spune la acest moment este că șapte pacienți sunt decedați din Secția ATI, unul se află în stare critică și încă un cadru medical, care a încercat să salveze acest pacient, este în stare critică. Domnul director medical este deja la spital, eu sunt pe drum. (…) Vreau să îi asigur pe toți aparținătorii și pe ceilalți pacienți din spital că situația este sub control în celelalte secții. Incendiul este stins”, a spus Micu.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Medicul, care era de gardă în momentul izbucnirii incendiului, este transportat spre Centrul de Mari Arși de la Iași. Acesta ar avea arsuri pe aproape tot corpul.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419