Rămâi conectat

Actualitate

Medicii rezidenţi rămân fără salarii majorate în 2013, dar primesc „un pachet stimulativ”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că medicii rezidenţi nu vor avea parte de majorări salariale în acest an, însă este gândit un pachet de sprijin pentru această categorie de cadre medicale, care ar putea include chiar şi oferirea unei locuinţe.

„În acest an, noi majorări de salarii foarte greu vor mai fi, după ceea ce am acordat deja. Dacă vorbim de medicii rezidenţi, sunt o categorie specială, cu necesităţi speciale. Putem face un alt tip de pachet de sprijin care se referă la locuinţă sau la alte avantaje. Referitor strict la salarii, în 2013, nu cred că putem să umblăm. Pentru nimeni, nu doar pentru medicii rezidenţi”, a afirmat Ponta.

Premierul a mai precizat că România nu va ajunge niciodată la oferta financiară a Franţei sau Irlandei pentru rezidenţi, însă încearcă să faca tot posibilul pentru ca medicii români să îşi exercite profesia în ţara lor.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea