Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Medic român stabilit în Suedia: „Școlile și magazienele sunt deschise, dar oamenii, în special bătrânii, se autoizolează benevol”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Medic român stabilit în Suedia: „Școlile și magazienele sunt deschise, dar oamenii, în special bătrânii, se autoizolează benevol”

Popoarele nordice sunt foarte disciplinate, lucru confirmat și de atitudinea lor în contextul pandemiei de coronavirus. O româncă stabilită în Suedia a povestit că suedezii preferă să se autoizoleze, benevol, pentru a limita riscul infectării.

Medicul român stabilit în țara scandinavă a povestit că școlile și magazinele nu s-au închis, menționând că nu sunt impuse restricții ca în alte țări. Cu toate acestea, cetățenii sunt disciplinați și aleg să se autoizoleze. În special persoanele vârstnice fac acest lucru, mai ales că serviciile sociale vin în ajutorul lor.

„Dacă au mai mult de 70 de ani nu ies, se ajută cu serviciile puse la dispoziție de autorități, au posibilitatea de a fi asistați la domiciliu de persoane autorizate”, a spus medicul Laura Ghibu.

Medicul român a transmis românilor un mesaj în sensul că doar izolarea masivă a populației protejează contra infectării.

Suedia are până în prezent peste 1.600 de cazuri de infectare, fiind înregistrate 16 decese, fiind cea de-a 14-a țară din lume, cea mai afectată de noua criză generată de virusul COVID-19.

Surse: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea