Rămâi conectat

Actualitate

Medic român, despre valul patru al pandemiei: „Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU şi o să-l vedeţi! Romania trezeşte-te!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Medic român, despre valul patru al pandemiei: „Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU şi o să-l vedeţi! Romania trezeşte-te!”

Medicul de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara a transmis un mesaj prin intermediul paginii de socializare, în care prezintă dimensiunea valului patru și relatează cum a fost marcat de imaginea unui cuplu care împărțea aceeași mască de oxigen.

”Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU şi o să-l vedeţi! După garda de ieri, am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând…Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărţea aceeaşi mască de oxigen”, a scris medicul Amin Zahra pe Facebook.

Acesta afirmă că totul este blocat, tot ce poţi să vezi sunt măşti şi butelii de oxigen.

”Dacă prin tot haosul acela reuşeşti să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poţi să citeşti în ochii lui este pe lângă oboseala tot mai accentuată, neputinţa! Încă nu este târziu să ne daţi şi voi o mână de ajutor”, a mai transmis medicul.

Acesta face un apel la vaccinare: ”Dacă ţii la sănătatea ta şi vreţi să scăpăm din acest iad, în care ne aflam cu toţii, uite ce trebuie să faci:

1. Îţi faci un test rapid sau PCR şi te asiguri că nu ai simptome, că eşti negativ.

2. Îţi faci şi o programare la un centru de vaccinare şi încerci să intri în contact cu cât mai puţine persoane, până îţi faci vaccinul, chiar şi după”, a mai scris medicul.

În finalul mesajului, doctorul transmite: ”România trezeşte-te”.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, cel mai mare bilanţ zilnic de la debutul pandemiei: 15.037 de noi cazuri de infectare cu coronavirus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea