Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medic român despre „tupeul” pacienților nevaccinați: ”S-au tratat cu ce au găsit pe Facebook, apoi se revoltă că stau în UPU cu zilele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medic român despre „tupeul” pacienților nevaccinați: ”S-au tratat cu ce au găsit pe Facebook, apoi se revoltă că stau în UPU cu zilele”

Un medic din Timişoara s-a plâns pe pagina sa de Facebook de tupeul celor care nu cred în COVID, în vaccin și nici în medici dar care ajung până la urmă la spital în stare gravă și se revoltă că de ce așteaptă cu zilele până se eliberează un loc.

Doctorul Amir Zahara spune că pacienţii sau aparţinătorii acestora încep să le spună medicilor cum să-i trateze. În plus, tot ei, se plâng că așteaptă cu zilele în UPU pentru a li se găsi un loc pentru internare.

”Oricât de receptiv aş fi, nu am cum să înţeleg tupeul unora! Ajung în UPU bolnavi, aduşi de aparţinători sau de ambulanţă, după 2-3 săptămâni de stat acasă cu o saturaţie de 40%, pentru că s-au tratat cu tot ce au găsit pe Facebook, că doar e plin de experţi pe acolo…

Nevaccinaţi, că nici în aşa ceva nu cred. Dar i-au adus la spital, că nu mai puteau să respire acasă! Fac un CT şi, surpriză…80-90 % afectare pulmonară. Şi începe apoi să se revolte, că de ce stau în UPU cu zilele?”, a scris, vineri, pe Facebook, medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.

”De două luni se spune că nu sunt locuri în secţiile de ATI, dar tu ai văzut pe undeva că paturile stau goale şi medicii stau la ţigară. Şi dacă printr-o minune ajunge pacientul în secţia de ATI, “tu” ce zici!? Păi dacă am fost nesimţit încă de la început, hai să continui şi acum …şi ce faci!? Da, îl înveţi pe medic medicina! Suntem sunaţi să ni se spună cum să îi tratăm, ce flux de oxigen să-i dăm, ce substanţe avem voie să folosim”, a adăugat medicul.

Acesta le adresează un mesaj celor care nu cred în medici: ”De ce îl aduci la spital, când nu ai încredere în medici şi în personalul medical?”.

Medicul mai povesteşte că aparţinătorii care au primit drept la vizită, nu au rezistat mai mult de 5 minute echipaţi în combinezon.

”Şi atunci, din respect pentru oamenii ăştia care sunt zi de zi acolo şi îţi vor binele cu adevărat, măcar ai bunul simţ, să taci”, a încheiat medicul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea