Medalie de Onoare pentru tenismanul cugirean Bogdan Borza

Consiliul Local Cugir va lua astăzi (joi), în discuţie un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban cu privire la acordarea distincţiei „Medalia de Onoare a oraşului Cugir” sportivului Bogdan Borza, valoros jucător de tenis legitimat la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir. Demersul are la bază un referat al conducerii CSO Cugir prin care sunt prezentate rezultatele obţinute de Bogdan Borza la mai multe competiţii interne şi internaţionale. De menţionat că printr-o dispoziţie din anul 2009, Consiliul Local Cugir a instituit ”Medalia de onoare a oraşului Cugir” care până în prezent s-a acordat veteranilor de război precum şi unor persoane cu merite deosebite în diverse domenii de activitate. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

AL JAZIRA 7 septembrie 2011 at 23:34

Se da bine cu valorile,edilul Cugirului,vrea sa mai dreaga busuiocu dupa ce ia persiflat pe cetatenii onorabili din cartierul Cindeni.Adica i se rupe de voturile lor cit si de a altora.Da e bine,ca poate,o sa aiba SURPRIZE anul viitor.Bine,AROGANTA,NESIMTIREA,VICLENIA,PARSIVITATEA,DUPLICITATEA si multe alte „calitati”il caracterizeaza,insa nu este el de vina.Se bazeaza pe faptul ca,conduce un oras de sclavi,cum de altfel e condusa si ROMANIA o tara de umili.Nu au cugirenii si romanii decit ceea ce merita,sau ce au votat.Cit poti sa fii de umil,incit sa te lasi calcat pe git cit incape.Sclavii si umili nu vor fii NICIODATA LIBERII,ptr ca le este frica sa traiasca liber.Sau cind cineva vine si te calca pe git,isi bate joc de tine cu orice pret,nu poti decit sa-i rupi capu.Bine, asa gindesc si actioneaza unii ca si grecii care sint urmasi de SPARTANI,nu urmasi de puscariasi si curve.ADEVARAT,DAR EXTREM DE TRIST !

moi 8 septembrie 2011 at 12:33

Mai cat de DESTEPT esti tu „al jazira”, si cat le stii tu pe toate, dubios de bine!!!!
N-ai vrea tu sa fii primarul nostru? poate stii tu sa conduci mai bine, asa poate vom fi si noi mai destepti daca tot suntem prosti dupa susele tale!!
Mmm ce zici ,vrei?
A sau stai mi-am dat seama!!! esti gelos sau frustrat ca tu nu ai primit nimic… n-ai apucat sa te transformi in capusa!!!
mi-e mila de tine…..of of….

moi 8 septembrie 2011 at 12:43

Mai cat de DESTEPT esti tu „al jazira”, si cat le stii tu pe toate, dubios de bine!!!!
N-ai vrea tu sa fii primarul nostru? poate stii tu sa conduci mai bine, asa poate vom fi si noi mai destepti daca tot suntem prosti dupa spusele tale!!
Mmm ce zici ,vrei?
A sau stai mi-am dat seama!!! esti gelos sau frustrat ca tu nu ai primit nimic… n-ai apucat sa te transformi in capusa!!!
mi-e mila de tine…..of of….

Geo 8 septembrie 2011 at 16:43

Moi=catelul primarului

Comentariile sunt oprite