Măsurile luate de Judecătoria Alba Iulia pentru diminuarea RĂSPÂNDIRII virusului Covid-19. Regulile obligatorii de urmat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vă informăm că prin Decizia nr. 55/2020 a președintelui Judecătoriei Alba Iulia, în vederea diminuării riscului existent în continuare, de răspândire a virusului gripal COVID-19, a asigurării sănătății și securității personalului instanței, dar șl a participanților la procese, s-a dispus:

– Este obligatorie purtarea de către personalul instanței, precum și de către justițiabili, avocați, consilieri juridici, experți, ect, a măștilor de protecție facială, care să acopere integral nasul și gura, pe durata programului de lucru.

USR - Alegeri parlamentare 2020

– Se interzice accesul în incinta instanței a persoanelor, inclusiv a personalului instanței care prezintă simptomatologia infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum și a persoanelor care prezintă simptome de viroză, gripă sau răceală.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

– Se recomandă personalului instanței, precum și justițiabililor, avocaților, consilierilor juridici, experților, etc, să respecte măsurile indicate de autoritățile române competente, în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

– Pe perioada stării de alertă, se recomandă înaintarea cererilor ce vizează ședințele de judecată cel mai târziu cu o zi înainte de data stabilită pentru ședință. Se recomanda totodată ca transmiterea documentelor să se realizeze prin mijloace electronice (fax, email: jud- alba@just.ro).

– Accesul justițiabililor, avocaților, consilierilor juridici, experților, etc se va face exclusiv pe intrarea principală în sediul instanței.

JUDECĂTORIA ALBA IULIA
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Purtător de cuvânt

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419