Rămâi conectat

Ştirea zilei

Măsurile luate de Judecătoria Alba Iulia pentru diminuarea RĂSPÂNDIRII virusului Covid-19. Regulile obligatorii de urmat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vă informăm că prin Decizia nr. 55/2020 a președintelui Judecătoriei Alba Iulia, în vederea diminuării riscului existent în continuare, de răspândire a virusului gripal COVID-19, a asigurării sănătății și securității personalului instanței, dar șl a participanților la procese, s-a dispus:

– Este obligatorie purtarea de către personalul instanței, precum și de către justițiabili, avocați, consilieri juridici, experți, ect, a măștilor de protecție facială, care să acopere integral nasul și gura, pe durata programului de lucru.

– Se interzice accesul în incinta instanței a persoanelor, inclusiv a personalului instanței care prezintă simptomatologia infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum și a persoanelor care prezintă simptome de viroză, gripă sau răceală.

– Se recomandă personalului instanței, precum și justițiabililor, avocaților, consilierilor juridici, experților, etc, să respecte măsurile indicate de autoritățile române competente, în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

– Pe perioada stării de alertă, se recomandă înaintarea cererilor ce vizează ședințele de judecată cel mai târziu cu o zi înainte de data stabilită pentru ședință. Se recomanda totodată ca transmiterea documentelor să se realizeze prin mijloace electronice (fax, email: jud- [email protected]).

– Accesul justițiabililor, avocaților, consilierilor juridici, experților, etc se va face exclusiv pe intrarea principală în sediul instanței.

JUDECĂTORIA ALBA IULIA
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Purtător de cuvânt


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea