Ziarul Unirea

Măsuri pentru numărul mare de cazuri COVID-19 din Alba: Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Aiud tratează și pacienți cu coronavirus

Din cauza creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus la nivelul județului Alba, autoritățile au luat măsuri pentru suplimentarea numărului de locuri în spitale pentru pacienții Covid. Astfel Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Aiud, tratează de joi și pacientii cu coronavirus.

„Datorită creșterii numărului de cazuri, începand din 23.07.2020 în cadrul Secției de Boli Infecțioase, care are circuite distincte, vor fi tratați pacienți confirmați cu Covid-19.

ELIT

Spațiul Secției de Boli Infecțioase a fost destinat izolării pacienților tesțati în vederea internării. Dr. Hurani a reușit sa coordoneze eficient activitatea în această grea perioadă, în colaborare cu ceilalți colegi din Secțiile de Interne, Cardiologie, Chirurgie, Psihiatrie samd. Tot acum s-a reușit instalarea prizelor de oxigen în toate saloanele”, au scris reprezentanții Spitalului Municipal Aiud pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419