Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Măsură drastică la CSU Alba Iulia: Suciu, Circov, Trif și Domșa – contracte reziliate pentru că au fost la minifotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Bolta Alba Iulia, singura reprezentantă a Albei prezentă la Campionatul Național de minifotbal, a fost eliminată în faza grupelor. Echipa albaiuliană a fost repartizată în grupa G, unde a înregistat o victorie și două înfrângeri, după cum urmează: 4-1 cu Luceafărul Florești, 2-3 cu Centrul de Fotbal AEK Oradea și 0-1 în meciul decisiv, cu Remiza Old Boys București, ratând astfel calificarea în optimile de finală.

În fapt, albaiulienii au avut parte de o grupă extrem de tare, în condițiile în care Old Boys București și AEK Oradea au disputat ulterior finala mare, adjudecată după loviturile de la 7 metri de orădeni. La Arenele Traian din Rm. Vâlcea la Campionatul Național (32 de echipe) La Bolta Alba Iulia s-a calificat după ce a ajuns în sferturile de finală ale Supercupei României de la Iași. La Bolta, patron Cătălin Buzdea, s-a bazat pe efectivul compus din Căt. Suciu, Circov, R. Trif, M. Domșa, Fetița, M. Găldean, Ad. Lăcătuș, Al. Lăcătuș, Gh. Râșniță, B. Găldean și ex-uniristul C. Cristea (Octavian Pojar – antrenor jucător, Marius Bologa – masor și preparator fizic.

*Patru jucători, reziliere contracte de la CSU!

Întrucât au fost prezenți la Rm. Vâlcea și nu au participat la meciul din Cupa României de la Cluj-Napoca, finala regională între ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE și CS Universitatea Alba Iulia, scor 2-1, 4 jucători au fost pedepsiți drastic de oficialii divizionarei terțe CSU Alba Iulia. Studenții au abordat acest meci cu 11 jucători și cu Criș (jucător de câmp, juniori din 2005) – între buturi. Iar în cazul celor au participat la turneul de minifotbal, decizia este drastică: pedeapsa fiind rezilierea contractelor de către reprezentanții nou-promovatei în eșalonul terț, cu toate că Căt. Suciu, R. Trif, Circov și M. Domșa erau titulari de necontestat și considerați jucători esențiali pentru viitoarea stagiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea