Rămâi conectat

Ştirea zilei

Măștile de protecție, produse în România, au ajuns în magazine. Prețul este DUBLU, față de cel anunțat de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Măștile de protecție, produse în România, mult așteptate, au ajuns în magazine. Prețul unei cutii care conține 25 de măști este de 100 de lei, într-un mare lanț de magazine.

Practic, o mască costă 4 lei/bucata. Prețul este mai mare decât cel anunțat de ministrul Economiei, Virgil Popescu, cel care spunea că vor costa aproximativ 2 lei.

„Din toate datele pe care le am eu, în jur de 2 lei va fi masca. 2 lei fără TVA.”, spunea Virgil Popescu.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a explicat că în cazul în care va fi ridicată starea de urgență oamenii vor fi obligați să poarte măști în locurile aglomerate, în mijloacele de transport în comun etc.

”Am decis astăzi ca după 15 mai toată lumea va fi obligată să poarte măștile în spațiile publice închise și în transportul în comun. Vom putea să renunțăm la purtarea măștii poate la anul.”, spunea Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea