Mașinile înmatriculate în Bulgaria care nu au RCA, vor fi radiate automat. Autoritățile bulgare vor să stopeze explozia de mașini înmatriculate în țara lor, dar conduse de români

Paul Voicu - Primar 2020

Posesorii de mașini înmatriculate în Bulgaria vor fi serios afectați. O decizie luată de parlamentari va da peste cap românii care și-au înmatriculat autoturismele în țara vecină. Decizia a fost luată pe fondul unei pierderi uriașe la bugetul de stat. 

Potrivit antena3, pentru a pune capăt abuzurilor, autoritățile bulgare au decis radierea automată a mașinilor care nu au asigurare RCA. Parlamentarii din Sofia vor să stopeze explozia de mașini înmatriculate în Bulgaria, pe numele cetățenilor bulgari, dar conduse de cetățenii români.

ELIT

Se pare că din 11 milioane de euro recompense achitate anul trecut Fondul de garanție, RCA a plătit șase milioane pentru accidente în străinătate cauzate de automobile îmnatriculate în Bulgaria.

Proprietarii, însă, de regulă, evită să se deplaseze anual la vecinii bulgari pentru a-și reînnoi asigurarea auto, iar atunci când sunt implicaţi în accidente rutiere, pagubele sunt plătite de Fondul de garanție constituit de companiile bulgare de asigurări.

Mihail David - 2020

Acesta lucru a creat statului bulgar o importantă gaură în bugetul de stat.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Sursa: bugetul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...