Rămâi conectat

Actualitate

Mașini Dacia Duster, rechemate în service. CAUZA: Arcurile spate se pot despinde de pe autovehicul

Ziarul Unirea

Publicat

în

dacia dusterPeste 300 de SUV-uri Dacia Duster din România, cu tracțiune față (4×2), sunt rechemate în service deoarece arcurile spate se pot desprinde de pe mașină, potrivit Hotnews.

„Dacia a identificat o posibila neconformitate a arcurilor de suspensie spate. La trecerea peste o denivelare, oscilatiile suspensiei spate pot provoca o alunecare a arcului de pe suportul acestuia, avand drept urmare detasarea arcului de pe vehicul”, a anunțat producătorul auto.

Reparația constă în înlocuirea arcurilor spate, iar operațiunea pentru o mașină durează aproximativ o oră.

Clientii care au masini vizate de aceasta rechemare in service au fost contactati de producator sau dealeri. Ca masura de siguranta suplimentara, daca aveti o Dacia Duster 4×2 puteti verifica la cel mai propiat dealer Dacia daca masina pe care o aveti in proprietate este vizata de aceasta campanie sau de altele.

La fel ca si în cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant. (C.M.)

sursa: hotnews


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea