Rămâi conectat

Politică Administrație

MARȚI: Ședință extraordinară la Consiliul Local Cugir. Prin rectificare de buget vor primi bani mai mulți unitățile de învățământ, transportul, Casa de Cultură, Spitalul orășenesc și Clubul Sportiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

primarie-cugir-nou-600x450Consiliul Local al oraşului Cugir se întrunește în şedinţă extraordinară în ziua de marți, 9 august 2016, ora 11.00, având pe ordinea de zi un Proiect de Hotărâre privind ”Aprobarea rectificării bugetului local al orașului Cugir pentru anul 2016”. 

Totodată, legislativul local, va trebui să aprobe bugetul rectificat al institutiilor publice finantate din venituri proprii si subvenții de la bugetul local al oraşului Cugir pe anul 2016; Lista investițiilor publice, bugetele rectificate pe anul 2016, ale instituţiilor publice subordonate Consiliului Local al oraşului Cugir și Modificări ale Calendarului manifestarilor cultural-artistice pentru anul 2016.

Din cuprinsul proiectului redăm câteva din propunerile pe care administrația le pune spre dezbatere și aprobare Consiliului Local și anume:

La Capitolul Venituri, pentru plata salariilor în unitățile locale  de învățământ se transferă sumele defalcate din TVA în valoare de 237 mii lei, din trimestrul IV în trimestrul III.

În ceea ce privește Cheltuielile, aleșii locali sunt chemați să aprobe sume pentru Transport unde se majorează cheltuielile materiale cu 400 mii lei, bani necesari reparațiilor la străzi și a drumurilor de munte;

  –  Învățământ :  se suplimenteaza cheltuielile materiale cu suma de 150 mii lei pentru lucrari de reparatii la Scoala gimnaziala Singidava ( 20 mii lei) si Scoala gimnaziala Iosif Pervain ( 130 mii lei). Cheltuielile de capital se majoreaza cu 10 mii lei pentru realizarea instalatiei de apa la Scoala Mugesti.

-Pentru Cultura, Sport –  se majoreaza cheltuielile materiale la Casa de cultura cu 97 mii lei , pentru  continuarea lucrarilor de reparatii si organizarea Festivalului Toamna Cugireana. La subcapitolul Sport se suplimenteaza cheltuielile materiale cu 200 mii lei , pentru finantarea activitatilor sportive ( fotbal si tenis).

– Autoritati executive  – Se majoreaza cheltuielile de capital cu 3 mii lei pentru achizitionarea  unui software de tip CAD , necesar realizarii desenelor tehnice ( compartiment urbanism).

–   Spitalul Orasenesc Cugir  – Se diminueaza cheltuielile sectiunii de functionare cu suma de 15,2 mii lei si se suplimenteaza cu aceeasi suma cheltuielile sectiunii de dezvoltare, pentru achizitia si montarea panourilor solare.

Clubul sportiv  –  Se majoreaza cheltuielile materiale cu 32 mii lei,  pentru servicii de intretinere teren de fotbal.

La sectiunea dezvoltare se diminueaza,( in urma finalizarii lucrarilor), cheltuielile prevazute initial pentru Modernizarea stadionului, cu suma de 29 mii lei, si se cuprind dotari in aceeasi suma ,respectiv: achizitie tractor pentru tuns iarba, masini de spalat rufe si uscator rufe.

 –  Poliția locală–  Se suplimenteaza cheltuielile sectiunii de dezvoltare cu 30 mii lei, pentru achizitia unui punct mobil de monitorizare video. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea