Ziarul Unirea

Marţi, 26 iulie 2011, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale în mai multe localităţi din judeţul Alba

lComunicat de presă
E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale marţi, 26 iulie a.c., începând cu ora 6.00, în localităţile Sebeş, Lancrăm, Petreşti, Sebeşel, Săsciori şi Laz pentru a permite efectuarea unor lucrări specifice în sistemul naţional de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz S.A. După finalizarea lucrărilor la sistemul naţional de transport al gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale va fi reluată treptat la parametri normali, cel mai probabil începând în jurul orei 22.00.
Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).
Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.
Departament Comunicare Corporatistă
E.ON România

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419