Marți, 14 martie: Se întrerupe furnizarea apei potabile pentru relocarea conductei magistrale DN600, pe tronsonul Teiuș-Aiud-Ocna Mureș, în vederea realizării lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

SC Apa CTTA SA Alba – sucursala Alba Iulia anunță întreruperea furnizării apei potabile, marți 14.03.2017, în vederea realizării lucrarilor la autostrada Sebes–Turda, începând cu ora 03.00, când se va efectua relocarea conductei magistrale DN600, pe tronsonul Galda-Aiud-Ocna Mures.

Vor fi afectați consumatorii branșați din această magistrală pe tronsonul cuprins între localitățile: Teiuș (zona fabricii Baumit) – Aiud -Ocna Mureș. Durata întreruperii este estimată la cca. 30 de ore, din cauza lucrărilor deosebit de complexe, respectiv : golire magistrală, epuismente, execuție  racordări, spălare tronson relocate. Consumatorii persoane juridice, branșați din magistrală, pe acest tronson, sunt rugați să-și asigure rezerva de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Localităților care dispun de rezervoare, li se va asigura rezerva de apă potabilă, în limita capacității de înmagazinare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei, pot apărea local depășiri ale parametrilor : turbiditate și fier,  situație în care se va proceda la purjarea apei. Populația este rugată să-și restrictioneze consumul, până la încadrarea în parametrii de calitate.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419