Rămâi conectat

Sport

Mărşăluitoarea Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia), la Campionatele Mondiale de atletism de la Londra, competiţia supremă a anului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mărşăluitoarea Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia) face parte din delegaţia României participantă la Campionatele Mondiale de atletism ce se desfăşoară la Londra în această perioadă, competiţia supremă a anului 2017. Desemnată sportiva anului 2016 în Alba, sportiva uniristă a fost prezentă anul trecut la Olimpiada de la Rio, o altă bornă semnificativă a carierei, iar în capitala Marii Britanii va concura duminică, 13 august, în ultima zi a competiţiei.

Ana Rodean şi Mihaela Acatrinei, mărşăluitoarele din Cetatea Marii Uniri, cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia – CSU Reşiţa, sunt “prinse” în focurile întrecerilor majore. Prezentă la competiţia supremă a anului trecut, Jocurile Olimpice de la Rio, Ana Rodean are parte de o nouă provocare: Campionatele Mondiale de Atletism ale seniorilor, programate în perioada 4-13 iulie, la Londra, proba de marş fiind prevăzută în ultima zi. Unirista, sportiva numărul unul a judeţului Alba în 2016, pregătită de Gabriel Avram, a efectuat un stagiu de pregătire centralizată în Poiana Braşov şi s-a alăturat în 6 august delegaţiei tricolore prezentă la competiţia supremă atletică a anului 2017.

*Mihaela Acatrinei, la Europenele de Tineret

Colega sa de club, Mihaela Acatrinei a fost prezentă la mijlocul lunii lulie, în Bydgoszcz, în Polonia, la a 11-a ediţie a Campionatelor Europene de Tineret Under 20. Sportiva CS Unirea Alba Iulia s-a clasată pe lcoul 17, din 27 de concurente, cu timpul o oră, 43 de minute şi 13 secunde. “A fost ultima competiție din acest sezon pentru Mihaela, care a avut un program foarte încărcat, cu nu mai puțin de 5 concursuri de 20 kilometri în nici 4 luni. Rezultatul, deși sub nivelul demonstrat de ea, în acest an, este unul mulţumitor”, a precizat antrenorul Gabriel Avram. La precedenta întrecere internă, Campionatele Naţionale de marş, Ana Rodean şi Mihaela Acatrinei au devenit campioane naţionale cu echipa CS Unirea Alba Iulia. La individual, Ana Rodean a fost vicecampioană naţională la seniori, timpul 1.35.51 (cel mai bun al sezonului), iar Mihaela Acatrinei a cucerit titlul la tineret şi bronzul la senioare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea