Rămâi conectat

Curier Județean

Marş de protest anti Băsescu la Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 400 de cugireni s-au întâlnit joi seara pentru a lua parte la acţiunea de protest organizată de USL împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Manifestanţii  s-au constituit la început în două tabere, social-democraţii în frunte cu liderul local Mircea Trifan şi membrii conducerii PSD  au luat  poziţie în faţa sediului organizaţiei  iar PNL-PC cu primarul Adrian Teban la timonă, având în spate majoritatea angajaţilor din primărie dar şi alţi localnici  s-a organizat în faţa Casei Orăşeneşti de Cultură, după care s-a pornit în marş spre locul de întâlnire stabilit – în faţa stadionului CSO Cugir. De aici, cele două formaţiuni au pornit împreună spre principalele artere ale oraşului afişând pancarte şi postere pe care se putea   citi  ”Jos Băsescu ”, ”Nu vă fie frică şi Băsescu pică ”,”Eu votez, nu boicotez”, ”Cugirul merge la vot ”. N-au lipsit de la prezentare afişele electorale înfăţişând pensionari care îl acuzau pe Băsescu că le-au furat pensia şi le-au luat locul de muncă. Pe tot parcursul manifestării s-au strigat slogane cu trimitere la preşedintele suspendat, s-a chemat prin intermediul puternicelor difuzoare instalate pe o dubiţă, dar şi prin portavocele purtate de câţiva  manifestanţi că duminică 29 iulie, cugirenii să se prezinte la vot şi să pună ştampila pe buletinul cu inscripţia DA.

Pe întreg parcursul desfăşurării protestului, ordinea a fost asigurată de către o grupă de jandarmi ai secţiei de jandarmerie din Sebeş, astfel încât în jurul orei 20.30, manifestarea s-a desfăşurat fără incidente.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea