Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Marius Moga a impresionat la Alba Iulia cu vocea, dar nu şi cu maşina. Ce SUV credeţi că şofează „Micul Mozart”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Moga SUV01Cântăreţul şi compozitorul român dedicat genului pop şi muzicii dance a fost protagonistul unor evenimente care s-au întins pe o perioadă de aproape o săptămână, Alba Iulia transformându-se din Cealaltă Capitală în Capitala Muzicii.

Acesta a urat pe scena „Alba Fest” susţinând după 14 ani, alături de prietenii lui primul concert la scenă deschisă. Cu această ocazie Moga a impresionat şi prin voce, fiind aplaudat şi ovaţionat de miile de spectatori din Piaţa Cetăţii.

În ciuda succesului, Marius Moga nu a condus la Alba Iulia o maşină de fiţe şi a optat pentru cea numită „maşina poporului”. Este vorba despre un Volkswagen Touareg, al cărui preţ nu depăşeşte de 20.000 de euro.

O maşină modestă pentru un artist de talia lui, dar este un vehicul achiziţionat pe „barba lui”, după cum spune celebra-i piesă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea