Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Ioan Lucan – noul manager interimar al spitalului din Cugir

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 5 martie 2014, Spitalul Orăşenesc Cugir are un nou manager interimar. Numirea s-a facut prin dispoziția primarului Adrian Teban, după ce la concursul pentru ocuparea postului de la instituția medicală, din 27 februarie, nu a fost depus nici un dosar.

Persoana mandatată să ocupe funcţia de manager interimar până la organizarea unui nou concurs este  Marius Ioan Lucan, un tânăr cugirean, în vârstă de 32 de ani, căsătorit, absolvent al Facultăţii de Drept şi al Facultăţii de Sport, care în ultimul an şi jumătate a lucrat în cadrul Instituţiei Prefectului Județul Alba”, precizează reprezentantul administrației locale.

Noul manager a declarat că responsabilitate primită reprezintă o provocare, însă are convingerea că “orice problemă poate fi rezolvată cât timp este comunicare, înţelegere şi sprijin din partea factorilor de decizie şi a personalului medical.

 Numirea lui Marius Ioan Lucan s-a facut pe o perioada de maxim 6 luni, interval in care urmeaza să fie organizat un concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Orăţenesc Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea