Marius Ceteraș neagă că l-a propus pe Traian Ursaleș vicepreședinte la CJ Alba: Vrea să se facă de râs în fața unui întreg județ inventând astfel de povești

Consilierul județean Marius Ceteraș neagă că l-a propus pe Traian Ursaleș vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, așa cum Ursaleș a susținut, într-un comunicat de presă, că s-a întâmplat în ultima ședință.

”Am citit cu stupefacție declarația consilierului județean Traian Ursaleş în care afirmă că l-aş fi propus pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. Nu numai că nu am făcut o asemenea propunere, dar nici nu cred că mi-ar putea trece vreodată prin cap o asemenea idee. Ce s-a întâmplat de fapt în ultima ședință a Consiliului Județean Alba a fost că Traian Ursaleş s-a autopropus pentru funcția de vicepreședinte. Probabil nu i-a fost de ajuns că toți cei prezenți s-au amuzat copios auzindu-l și își dorește să se facă de râs în fața unui întreg județ inventând astfel de povești. Din partea mea n-are decât să se facă de râs, însă îl rog respectuos să nu mai amestece numele meu în astfel de fabulații”, a spus Marius Ceteraș, ca drept la replică, în urma comunicatului de presă trimis de Traian Ursaleș Citește și: Cine este fostul PDL-ist care se laudă că este cel mai potrivit pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.

Traian Ursaleș a susținut, duminică, într-un comunicat de presă trimis ziaruluiunirea.ro, că el este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, lăudându-se cu experiența sa și cu pozițiile sale consecvente de a economisi banul public.

De asemenea, în comunicat, Ursaleș susține că în cadrul ședinței de consiliu Ceteraș l-a propus vicepreședinte, ceea ce cel din urmă dezminte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...