Cine este fostul PDL-ist care se laudă că este cel mai potrivit pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba

Un fost PDL-ist se laudă într-un comunicat trimis ziaruluiunirea.ro că este cel mai potrivit pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, întrucât are o experiență de două mandate de primar și două de consilier județean, opinând că pozițiile sale consecvente de a economisi banul public îl recomandă. De asemenea, în comunicatul de presă el povestește ce s-a întâmplat în ultima ședință a Consiliului Județean Alba și cum a ajuns la concluzia că el este cel mai potrivit pentru această funcție: ”Se poate întâmpla orice, inclusiv să-l vedem pe Ursaleș vicepreședinte”, mai susține consilierul județean.

”La sfarsitul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Alba, consilierul judetean Traian Ursales, l-a intrebat pe presedintele Ion Dumitrel, cine va fi viitorul vicepresedinte a Consiliului Judetean Alba, la care presedintele a raspuns ca nu stie cine va fi propus, moment in care consilierul PNL Marius Ceteras l-a propus chiar pe consilierul popular”, a transmis, duminică, Traian Ursaleș, într-un comunicat de presă.

ELIT

Potrivit sursei citate, a fost momentul în care Ursaleș (PMP) a replicat: “Tinand cont de experienta mea si mai ales de faptul ca sunt fost PDL-ist, ma incadrez exigentelor acestui post si cred ca sunt cel mai potrivit pentru aceasta functie”.

Următoarea ședință a Consiliului Județean Alba are loc în 30 mai.

”Sa vedem daca aceasta replica hazlie, nu poate fi concretizata la sedinta Consiliului Judetean Alba din 30 mai, dat fiind faptul ca in PNL, sunt foarte multi care isi doresc aceasta functie, dar tinand cont de faptul ca se va alege o persoana din fostul PDL, nu ar fi exclus ca nemultumitii din actualul PNL, sa voteze o persoana din afara partidului, poate chiar pe Traian Ursales. Daca se va insista pe secretul votului, este posibil sa se intample orice, inclusiv sa-l vedem pe Ursales vicepresedinte. Tinand cont de experienta acestuia din cele 2 mandate de consilier judetean si 2 mandate de primar, dar mai ales de pozitia sa consecventa de a economisi banul public, ar fi o varianta buna pentru Judetul Alba”, potrivit comunicatului de presă trimis de Traian Ursaleș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

semnificatia 14 mai 2018 at 7:14

Gura sloboda ?!?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...