Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Marius Ceteraș: ”Domnule deputat Ioan Dîrzu, 1 Decembrie nu e sărbătoare de partid!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

marius ceteras“Ştiu că toţi cei de aicea sunteţi mândri că sunteţi albaiulieni, sunteţi mândri că sunteţi români. Iar foarte, foarte mulţi vom fi mândri să avem un preşedinte al nostru la Cotroceni începând cu data de 1 decembrie şi acesta să se numească Victor Ponta. Vreau să stabilim aicea domnilor miniştri, stimaţi colegi, că în data de 1 decembrie la Alba Iulia, pe Platoul Romanilor, vom fi prezenţi de 50 de ori, adică 50000 de colegi de-ai noştri din ţară şi din judeţ şi vom sărbători împreună victoria lui Victor Ponta. “

Vă vine sau nu să credeţi, acest discurs halucinant aparţine unui deputat albaiulian în Parlamentul României, nimeni altul decât preşedintele PSD Alba, şi a fost rostit în faţa delegaţilor Congresului Naţional al PSD de vineri 12 septembrie 2014. Un deputat care, asemenea şefului său de partid Victor Ponta, ne spune de câteva luni încoace cât de mândru este el că e român.

Domnule deputat Ioan Dîrzu, cât de mândru că e român poate fi cineva care vorbeşte despre Ziua Naţională a României aşa cum o faceţi dumneavoastră?

Dacă încă nu aţi aflat până acum, la ALBA IULIA de 1 DECEMBRIE se sărbătoreşte cu totul altceva decât victoria în alegeri a unuia sau altuia dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale. ALBA IULIA este locul unde, an de an de la 1918 încoace, mii de ROMÂNI, indiferent că sunt sau nu membrii vreunui partid politic, vin să cinstească împreună memoria unor mari eroi ai neamului românesc care au contribuit la realizarea visului de secole al românilor: UNIREA.

La 1 Decembrie albaiulienii şi românii de pretutindeni veniţi la Alba Iulia sărbătoresc Ziua Naţională a României şi faptele unor eroi naţionali ca Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogălniceanu, Regele Carol I, Regele Ferdinand, Ion I.C. Brătianu sau Iuliu Maniu, nu pe şeful dumneavoastră de partid, indiferent ce alegeri ar câştiga.

Mă îndoiesc însă că Victor Ponta ar putea să păcălească milioane de români şi să câştige alegerile prezidenţiale din noiembrie atâta timp cât sloganul său electoral “Mândru că sunt român” este transmis alegătorilor de politicieni ca dumneavoastră, care nu pricep că 1 Decembrie nu e sărbătoare de partid, iar el aplaudă un astfel de discurs lipsit de respect faţă de Ziua Naţională a României.

Marius Ceteraş, prim-vicepreşedinte Alianţa Creştin-Liberală Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea