Rămâi conectat

Actualitate

Marian Godină despre dubla crimă de la Onești: „Anul trecut am tras în poligon de 4 ori, iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţistul Marian Godină, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a reacționat în urma tragediei de la Onești, după ce a fost avansată în spaţiu public şi ideea unui trăgător de elită, un sniper care să-l anihileze pe criminal.

„Anul trecut, ca polițist la SAS, am tras în poligon de patru ori. De patru ori într-un an, ați citit bine. Și aș zice că au fost doar trei, dar pentru că nu-mi amintesc exact și nu vreau să mint, zic patru, deși înclin spre trei. Iar unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter…”, a scris Marian Godină pe facebook.

Cazul celor doi muncitori ucişi de către fostul proprietar al apartamentului pe care îl renovau, a iscat discuții aprinse, în special în mediul online, mulţi români fiind de părere că autorităţile ar fi trebuit să intervină în forţă sau să anihileze instant ameninţarea asupra vieţilor celor doi oameni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea