Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marcela Dărămuș participă la concursul pentru șefia IȘJ ALBA: Îmi propun să aplic politica educației și nu a unui partid

Dragoş Suciu

Publicat

în

Profesoara Marcela Dărămuș va participa la concursul pentru ocuparea funcției de inspector general școlar general, organizat de Ministerul Educației Naționale. Ea va concura cu Elena Ignat, director la Școala ”Avram Iancu” din Alba Iulia și cu profesoara Colegiului Tehnic ”I.D. Lăzărescu” Marcela Daramus01Cugir, Camelia Dumitrean și spune că, întotdeauna, concurența este menită să nască succes. A amintit că în alte județe sunt și 7 candidați înscriși, fapt ce oferă veridicitate concursului.

”Mă bucur că sunt mai mulți candidați, concurența întotdeauna naște succes. Candidații sunt de acord cu programul de guvernare Ponta, pe educație, chiar dacă doamnele fac parte din PDL (n.r. – actual PNL), respectiv PNL, iar asta apreciez. S-a creat o competiție deschisă fără nicio îngrădire. Îmi propun ca pe parcursul activității manageriale să aplic politica educației, a școlii, și nu a unui partid”, a spus Marcela Dărămuș, fiind întrebată cum își apreciază concurența și ce consideră că o recomandă pentru cea mai înaltă funcție în cadrul IȘJ.

Profesor la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, Marcela Dărămuș ocupă funcția de inspector general școlar adjunct din vara anului 2012, fiind numită prin Ordin de ministru. Ea este și unul dintre consilierii județeni ai PSD, respectiv președintele organizației de femei, la nivelul județului Alba.

”Familia, tinerii, viitoarea generație au fost și vor fi prioritate în activitățile proiectelor mele. Sunt dascăl din 1986 și cred cu adevărat în parteneriatul școală-familie și toate celelalte instituții care duc la un învățământ de calitate”, a spus Marcela Dărămuș în mai multe rânduri.

Originară din Blaj, Marcela Dărămuș are 48 de ani, a terminat Facultatea de Economie a Comerțului, Serviciilor și Turismului din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Probele de concurs se vor desfășura în perioada 11-20 martie 2015, la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice

Concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar general nu s-a mai organizat de peste 8 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu Există o propunere legislativă care îi vizează pe poliţiştii şi militarii condamnaţi pentru faptele de corupţie care, dacă acest proiect va fi adoptat şi promulgat, vor pierde pensiile de serviciu. „În ultimii ani, tot mai multe infracţiuni de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea