Rămâi conectat

Ştirea zilei

MApN, despre tragedia de la Alba Iulia: Militarul a fost electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Apărării a oferit detalii și a transmis condoleanțe familiei militarului care a murit electrocutat, vineri dimineață, în gara din Alba Iulia:

”Un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA” din Turda, care executa o misiune în cadrul detaşamentului destinat debarcării tehnicii militare în gara Alba Iulia ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie, şi-a pierdut viaţa în această dimineață.

Militarul a fost electrocutat de la rețeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

Citește și FOTO/ VIDEO ȘOCANTE: Accident MORTAL în Gara din Alba Iulia: Un militar a murit ELECTROCUTAT, în timpul descărcării unor tancuri aduse pentru parada de 1 Decembrie

Colegii au apelat serviciul de urgență 112, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al SMURD, care a constatat decesul.

În aceste momente suntem alături de familia greu încercată”, a scris reprezentantul MApN pe rețeaua de socializare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Apărării,  Oliver Anghel, o comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” va cerceta cauzele producerii accidentului, fiind anunțat deja Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj..

”Un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Potaissa, localitatea Turda, județul Cluj, care executa o misiune pe timpul debarcării tehnice militare în Gara Alba Iulia, tehnică ce urma să participe la ceremonia militară din 1 decembrie, și-a pierdut viața. A fost surprins în timpul manevrelor de debarcare a tehnicii de un arc electric. (…) Conducerea MApN e alături de familia militarului. Comanda unității a stabilit o echipă care să cerceteze cauzele producerii acestui tragic eveniment”, a declarat colonelul Oliver Anghel.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea