Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mandate prelungite cu 30 de zile pentru lotul Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tribunalul Alba a decis prelungirea mandatelor de arestare preventivă cu încă 30 de zile pentru 16 inculpaţi din lotul Cugir, arestaţi luna trecută. Pe numele altor 11 inculpaţi există mandate de arestare în lipsă, emise de Tribunalul Alba în 27 mai 2011. Cei 27 de membri ai grupului infracţional de la Cugir sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei care îşi vor petrece încă o lună după gratii sunt: Coca Dorin Ilie, Roznovăţ Gabriel Alin, Matei Cristian Vasile, Sibişan Viorel Zis Relucu, Sibişan Constantin Zis Tică, Sibişan Viorel Zis Siba, Sabău Vasile, Coca Robert Adrian, Moldovan Mihai, Pienar Cosmin Gabriel Junior zis Pie, Vîjdea Traian Cosmin, Pienar Cosmin Gabriel Senior zis Pie (n.r. preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Comunitară a Romilor din Cugir), Cheţa Călin Andrei, Badea Ciprian Constantin, Cristea Mircea, Badea Alexandru Marin. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea