Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Mălina Piroşcă participă la balul bobocilor pentru noi prietenii. Dansul este pasiunea ei cea mai mare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mă numesc Piroşcă Mălina-Simona sunt născută la data de 24 septembrie 1998 în Petrila. Am ales Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia pentru că am avut de mică o pasiune pentru armată şi m-a impresionat prin prestigiul dobândit şi prin disciplină.

Particip la bal pentru a mă distra, din dorinţa de a colabora cu colegii mai mari şi sper să descopăr şi să-mi fac noi prieteni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Una dintre cele mai mari pasiuni este dansul deoarece dansând mă simt mai liberă, sigură pe mine. Sunt o fire optimistă, zâmbesc tot timpul şi sunt destul de impulsivă. Prima mea pasiune a fost atletismul, în clasele primare şi gimnaziale am participat la competiţii sportive. Sunt un model pentru fratele meu care vrea să fie şi el elev al colegiul militar din Alba.

Dacă îţi place Mălina Piroşcă apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=624]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marțea Albă, a doua zi din Săptămâna Luminată. Ce e bine să faci ca să eviți ghinionul din anul acesta A treia zi de Paști este supranumită Marțea Albă, zi foarte importantă și notată tot cu cruce roșie în calendarul ortodox. Ce se întâmplă în această zi și care sunt cele mai cunoscute tradiții legate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea