Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Majorare de 20% a pensiilor speciale. Beniamin Todosiu: „Rareș Bogdan, cum e cu desființarea pensiilor speciale în 30 de zile?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Majorare de 20% a pensiilor speciale. Beniamin Todosiu: „Rareș Bogdan, cum e cu desființarea pensiilor speciale în 30 de zile?”

Beniamin Todosiu, deputat USR de Alba, a dezbătut subiectul majorării pensiilor speciale, în cadrul unei postări pe pagina sa de socializare, în care l-a „atacat” dur pe Rareș Bogdan.

„Nu este o glumă, ci este „MAREA” realizare a monstruoasei coaliții PNL – PSD.

Guvernul întârzie să ofere sprijinul financiar românilor care nu au bani să suporte creșterea facturilor la energie, însă și-a făcut timp pentru „specialii” României. La pensiile nesimțite de mii de euro mai acordă o MAJORARE DE 20%.

În acest timp, românii cu pensii mici se chinuie să trăiască, de pe o zi pe alta, cu gândul la facturile mărite care vor veni în ianuarie și februarie.

În opoziție, PNL promitea că va ELIMINA pensiile speciale în 30 de zile. De atunci, au mai curs multe promisiuni liberale, iar liderii PNL au ajuns la fel ca și cei din PSD: MINT PRECUM RESPIRĂ și își bat joc de români.

Rares Bogdan, cum e cu desființarea pensiilor speciale în 30 de zile? Sau ai vrut să spui mărirea pensiilor speciale?

Să vă fie rușine, politrucilor!”, a transmis Beniamin Todosiu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea