MÂINE| ”Ziua Veteranilor din teatrele de operații”, marcată la Alba Iulia. Slujbă religioasă și depuneri de coroane și jerbe la Cimitirul Eroilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ziua Veteranilor din teatrele de operații va fi marcată miercuri, 11 noiembrie 2020, și la Alba Iulia. Începând cu ora 10.30, la Cimitirul Eroilor se va organiza un ceremonial dedicat acestei zile, anunță Instituția Prefectului Alba.

Programul manifestărilor organizate cu acest prilej prevede intonarea Imnului Național al României, oficierea unei slujbe religioase în memoria veteranilor de război, rostirea de alocuțiuni privind semnificația zilei, depuneri de coroane și jerbe de flori și păstrarea unui moment de reculegere.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La evenimentul comemorativ vor participa câte doi reprezentanţi ai Instituției Prefectului – Județul Alba, Consiliului Județean Alba, Primăriei municipiului Alba Iulia, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din garnizoana Alba Iulia; Direcția Județeană de Informații Alba; Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale; Asociația Veteranilor de Război; Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere; Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații.

PMP - Alegeri parlamentare 2020
Programul activităților:

– 10.30 – 10.35 – Alocuțiunea privind semnificația Zilei Veteranilor din teatrele de operații și o scurtă prezentare a activității eroului slt. p.m. Popa Vasile-Claudiu;

-10.35 – 10.50 – Oficierea serviciului religios;

-10.50 – 11.00 – Depuneri de jerbe și buchete de flori și păstrarea unui moment de reculegere;

– 11.00 – 11.30 – Depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori de către instituțiile și persoanele care doresc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419