Rămâi conectat

Sport

Mâine, ora 15.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – FC Avrig | Victoria, obligatorie pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșecul drastic din Valea Domanului, primul din acest sezon, pune presiune pe formația din Cetatea Marii Uniri, obligată să nu pășească greșit în etapa a 7-a a eșalonului terț, la meciul de pe “Cetate”, de mâine, de la ora 15.00, cu FC Avrig, vecina din ierarhie (poziția a șasea, ce are cu un punct mai mult).

Asta întrucât P. Păcurar și compania sunt departe (9 puncte) de lider, abia pe locul șapte, iar conducătorii albaiulieni au impus obiectiv obținerea a 12 puncte din următoarele 4 jocuri, fotbaliștii albaiulieni având blocate salariile și primele până când ecartul față de prima poziție se va micșora (pe de altă parte însă, a fost achitată recompensa de 1000 de lei promisă pentru prestația lăudabilă din Cupa României, cu FCSB).

Uniriștii și-au început aventura în Cupa României în această vară cu o victorie la Avrig, în primul joc oficial al sezonului dar, de atunci, din 15 august, datele problemei s-au schimbat radical. “Ținând cont de perioada prin care trecem, este un joc greu, ca un ultimatum pentru noi. Acesta este momentul în care ar trebui să începem o serie pozitivă, deși întâlnim o echipă așezată, ce stă bine în teren”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși. Vor absenta Ad. Matei (sezon încheiat după fractura de pomete din partida cu Metalurgistul Cugir) și Goguța (accidentat), existând speranțe însă ca Vitinha să fie la dispoziția lui Adrian Bicheși (portughezul este apt de joc și așteaptă “cartea verde” din Bulgaria).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea