Mâine, Industria Galda de Jos – Sticla Arieșul Turda, cu probleme majore de efectiv, găldenii caută prima victorie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

După două deplasări consecutive în startul acestei ediții, Industria joacă pentru prima dată în acest sezon pe propria arenă, formația condusă de Paul Ciucă fiind într-o acută criză de efectiv înaintea întâlnirii de sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17.00, cu Sticla Arieșul Turda.

Din păcate, lista indisponibililor pare interminabilă pentru amfitrioni, ce pot alcătui cu greu o formulă de start. Astfel, vor absenta Frențiu, Ad. Hăprian și Anghel (depistați pozitiv), Baghiu și Tegbo – suspendați, Cernea – plecat la muncă în Germania, P. Muntean – suspect de ruptură de menisc, Hodea și Vonya – accidentați (se speră totuși în recuperarea lor). Mai mult portarul Cătălin Suciu este bolnav, iar Cunțan a repetat testul COVID-19 (după ce primul rezultat a fost neconcludent), o situație cu adevărat disperată pentru “galben-albaștrii”.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Jucăm acasă după două deplasări consecutive din care am obținut un punct. Cu toții ne dorim victoria, însă situație mai dificilă decât acum în ceea ce privește lotul nu am avut. Avem 10 absenți, dintre care 7-8 titulari incontestabili. Cei care suntem apți nu putem face altceva decât să ne mobilizăm și să luptăm. Orice alte comentarii în situația dată sunt de prisos”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

În aceste prime două etape, Sticla Arieșul Turda și-a trecut în cont una “caldă” (2-0 la Ocna Mureș) și alta “rece (1-2, pe teren propriu cu Avântul Reghin, echipă ce anterior remizase cu… Industria). În campionatul trecut, turdenii au câștigat la Galda de Jos (1-0), în toamnă, iar returul nu s-a mai disputat întrucât campionatul s-a întrerupt din cauza pandemiei.

Găldenii trebuiau să joace miercuri în Cupa României cu Unirea Alba Iulia, însă jocul nu s-a mai disputat întrucât nu au trimis în timp util rezultatele testărilor COVID-19. Ulterior, “alb-negrii” au fost loviți puternic de pandemie (10 jucători și doi antrenori depistați pozitiv, alți doi fotbaliști cu teste neconcludente), iar partida cu Unirea Dej, contând pentru această rundă, a fost amânată, urmând a fi reprogramată la o dată ulterioară. În acest context, precizăm că turul al treilea al Cupei României este prevăzut în 7 octombrie.

Dan HENEGAR