Rămâi conectat

Curier Județean

Mai mulți conducători auto au fost depistați de către polițiști, în trafic, fără a poseda permis de conducere și cu alcoolemie. Unul dintre ei, un minor de 15 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulți conducători auto au fost depistați de către polițiști, în trafic, fără a poseda permis de conducere și cu alcoolemie. Unul dintre ei, un minor de 15 an.

La data de 23 septembrie 2018, în jurul orei 04.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe DJ 107, pe raza localităţii Teleac, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din comuna Roşia de Secaş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

La data de 23 septembrie 2018, în jurul orei 02.15, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat pe un minor de 15 ani, din comuna Săsciori, în timp ce  conducea un moped, pe raza localităţii Sebeşel, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 24 septembrie 2018, în jurul orei 00.20, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, l-au depistate pe un tânăr de 19 ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea