Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Mai multe comune din Alba, fără apă potabilă: Din cauza temperaturilor ridicate, rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate. Anunțul APA CTTA Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mai multe comune din Alba, fără apă potabilă: Din cauza temperaturilor ridicate, rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate. Anunțul APA CTTA Alba

Mai multe comune din Alba au rămas la sfârșit de săptămână fără apă potabilă, din cauza temperaturilor ridicate, rezervoarele de înmagazinare epuizându-se cu rapiditate. 

”Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit al consumului mare de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

Citește și: AVARIE la conducta de alimentare cu apă potabilă a localității Obreja: Precizările APA CTTA Alba

Din această cauză, sunt afectate următoarele localități: Ungurei (comuna Roșia de Secaș), comuna Cricău, comuna Ighiu, comuna Berghin, cât și zonele înalte ale comunei Cergău .

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea implementării unui program de raționalizare sau chiar sistarea furnizării.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunța acest fapt”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea