Măgura Cisnădie – Unirea Alba Iulia 2-3 (2-1) | „Alb-negrii”, la prima victorie în amicalele verii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Unirea Alba Iulia a obținut prima victorie în amicalele acestei veri, impunându-se cu scorul de 3-2 (1-2), în deplasarea de la Măgura Cisnădie, după ce „alb-negrii” au întors rezultatul, revenind de la 0-2.

Nou-promovata în eșalonul terț a început excelent disputa și a condus cu 2-0 după nicio jumătate de oră, prin golurile înscrise de I. Bărculeț (13) și Stanciu (29). Albaiulienii au reintrat în meci și au redus ecartul până la pauză prin reușita lui Fetița (38). La reluare, Marian Codrea a restabilit egalitatea (49), iar Fetița și-a trecut în cont dublă cu reușita din minutul 67, prin care a adus avantajul în tabăra albaiuliană.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

A fost primul succes estival de la revenirea pe banca tehnică a lui Adrian Bicheși. Până la acest meci albaiulienii au susținut 4 întâlniri de verificare, în care au înregistrat o remiză (1-1 la Ocna Mureș) și trei înfrângeri (2-3 la Hunedoara și cele două confruntări cu Viitorul Șelimbăr, 1-5 și 2-3).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mâine, de la ora 11.00, Măgura Cisnădie va juca la Vințu de Jos cu CSU Alba Iulia, iar săptămâna viitoare Unirea Alba Iulia încearcă să lege un amical cu CS Ocna Mureș.

Unirea Alba Iulia: Sporea – Zsigmond, D. Lupșan, M. Codrea, Al. Giurgiu – C. Avram, Mâlnă, Selagea, Bucurică, Fetița, Mar. Codrea; rezerve G. Dragomir,  F. Morar, Ad. Matei, Scrob, Haj, Bârdea, Joldeș, Circov, An. David, N. Rus: absenți Guț și I. Neag – accidentați. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Mircea Oprea.

Dan HENEGAR