LUNI: „Sărbătoarea primăverii”, la Aiud. Lansări de carte, expoziţii, recital muzical şi cărţi cadou pentru doamne şi domnişoare

sarbatoarea primaveriiLuni, 9 martie, de la ora 16.00, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud are loc „Sărbătoarea primăverii – poezia în dialog”. Lansări de carte, sesiuni de lectură publică, expoziţie de grafică şi artă, dar şi recital muzical, de toate acestea se vor putea bucura toţi cei care vor lua parte la eveniment. De asemenea, fiecare doamnă şi domnişoară  participantă la manifestare va primi din partea organizatorilor, în dar, o carte.

Două lansări de carte sunt programate în cadrul evenimentului. Poetul Aurel Pantea îşi va lansa cel mai nou volum “O înserare nepământeană”, iar Anda Comşa Chiş, cartea „În cealaltă parte a oraşului”. De asemenea, cei prezenţi vor putea vedea o expoziţie de grafică semnată Andrei Bakó şi o expziţie internaţională de artă „Inter-Art”. Tot în cadrul manifestării este programat şi un recital muzical Marius Moga.

ELIT

Moderatorul evenimentului va fi Ioan Hădărig.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Inter-art Aiud, Primăria şi Consiliul Local Aiud şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

realist 6 martie 2015 at 13:21

Credeam ca se sarbatoreste deschiderea unei fabrici cu locuri de munca dar in Aiud sarbatorsc oamenii nemunca ca doar voteaza pe baza de vise si sperante ca in real se doarme si se minte .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...