Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Economie

Luna ianuarie aduce zeci de executări silite pentru datornicii din județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

executari silitePeste 70 de bunuri aparținând unor firme sau persoane fizice din Alba, care au datorii mari la Administrația Finanțelor Publice sau la bănci, sunt scoase la mezat chiar din prima lună a anului 2014. Case, apartamente, terenuri sau autovehicule – unele aflându-se la al doilea termen de licitație, se află pe listele de executări silite programate pentru vânzare în această lună.

Astfel, la AFP Alba există cereri de oferte pentru autoturisme, excavatoare, semiremorci, ba chiar și un TIR, toate aparținând unor firme din Alba Iulia, Sebeș și Ocna Mureș. Amatorii de chilipiruri pot achiziționa spre exemplu un autoturism Nissan la un preț care pornește de la 2.151 de lei, un Buldozer Caterpillar D8K al cărui vânzare pleacă de la 66.450 de lei sau un Autotractor Mercedes Benz ACTROS 1840 din 1998 începând de la prețul de 18.000 de lei.

Și băncile din județul Alba au, pentru începutul de an, o listă destul de lungă de bunuri executate silit, de această dată fiind vorba, în cea mai mare parte, despre apartamente, case sau terenuri situate în Alba Iulia, Sebeș, Ocna Mureș, Aiud, Cugir, Zlatna, Abrud, Ciugud, Ampoița, Mihalț etc.

În Alba Iulia sunt scoase la vânzare 10 apartamente cu prețuri începând de la 25.000 de euro (pentru un apartament de 2 camere situat pe str. Cloșca) și ajungând chiar la 85.000 de euro (preț de pornire pentru un apartament de 225 mp, situat pe str. Humulești). Pe listă se află și case situate în diferite zone ale municipiului (la prețuri între 13.200 de euro și 45.000 de euro), sau terenuri al cărăr preț variază în funcție de amplasament, utilități și, bineînțeles, suprafață.

Nici ofertele pentru spații comerciale sau sedii de firme nu sunt de neglijat, astfel de imobile putând fi achiziționate în următoarea perioadă la prețuri pornind de la 111.900 de lei în Alba Iulia, 110.000 de lei în Sebes sau 64.875 de lei în Aiud. De asemenea, la Poiana Aiudului este scoasă la vânzare o pensiune, licitația pornind de la 143.600 de euro.

Detalii privind bunurile executate silit în luna ianuarie, în județul Alba, puteți găsi pe site-urile specializate, la avizierele de la sediile AFP Alba sau de la birourile executorilor judecătorești din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea