Ludovic Orban: „Cei 50 de elevi și profesori din Alba, care se întorc din Italia nu vor sta în carantină”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Ludovic Orban: „Cei 50 de elevi și profesori din Alba, care se întorc din Italia nu vor sta în carantină”

Premierul României, Ludovic Orban a anunțat în această seară, că, cei 50 de elevi din Alba Iulia care se întorc de la Carnavalul de la Veneția nu vor intra în carantină, ci vor fi sta izolaţi acasă timp de două săptămâni. Anunțul a fost făcut de Ludovic Orban, în direct la Digi 24. Premierul a spus că va exista simpla recomandare pentru părinți să-i țină pe elevi o săptămână izolați în casă.

„Sunt în temă în legătură cu autocarul cu elevi, nu se întorc de acolo, din zona de focar. Recomandarea va fi să stea izolați acasă, nu vor intra în carantină, pentru că acel autocar nu vine din zona respectivă. Este vorba despre 50 de copii, care am discutat cu ministrul Sănătății, și având în vedere că nu vin din zona de focar nu este cazul să se supună carantinei. Va exista solicitatea către familii să stea copiii cel puțin o săptămână acasă”, a declarat primul ministru Ludovic Orban.

ELIT

sursa: stiripesurse.ro

CITEȘTE ȘI: CARANTINĂ, 14 zile, pentru elevii si profesorii din Alba care se întorc din Italia, dintr-o zonă afectată de coronavirus

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419