Rămâi conectat

Politică Administrație

Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere: În ce situații e necesară

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere: În ce situații e necesară

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seară, la Digi24, despre restricțiile privind circulația pe timpul nopții, care va intra în vigoare de luni și dacă va fi nevoie de o declarație pe propria răspundere: „Înseamnă că pe timpul nopâii va fi permisă deplasarea la muncă, din motive medicale, deci practic numai acele deplasări necesare. Magazinele vor fi închise.

Foarte multe cazuri apar la petreceri private care se organizează în spații private, de exemplu în Centrul Vechi, în Herăstrău. Se fac petreceri, inclusiv întâlniri. eu am văzut 15.20 de tineri fără mască, fără distanță.

Ce nu înțeleg tinerii? Pot duce boala acasă, la părinți, la bunici și le poate afecta sănătatea. De la 22, 23 pnă la 5, 6 dimineața. Farmaciile le lași deschise. va fi o declarație pe proprie răspundere.

E posibil să se accepte pe format online. să arăți telefonul, să nu fie pe hârtie. Amenzile vor fi pentru nerespectarea regulilor. Dacă ești oprit de poliție și nu te încadrezi în situațiile prevăzute, vei fi amendat”, a spus Ludovic Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea