Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere: În ce situații e necesară

Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere: În ce situații e necesară

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seară, la Digi24, despre restricțiile privind circulația pe timpul nopții, care va intra în vigoare de luni și dacă va fi nevoie de o declarație pe propria răspundere: „Înseamnă că pe timpul nopâii va fi permisă deplasarea la muncă, din motive medicale, deci practic numai acele deplasări necesare. Magazinele vor fi închise.

Foarte multe cazuri apar la petreceri private care se organizează în spații private, de exemplu în Centrul Vechi, în Herăstrău. Se fac petreceri, inclusiv întâlniri. eu am văzut 15.20 de tineri fără mască, fără distanță.

Elit ELIT

Ce nu înțeleg tinerii? Pot duce boala acasă, la părinți, la bunici și le poate afecta sănătatea. De la 22, 23 pnă la 5, 6 dimineața. Farmaciile le lași deschise. va fi o declarație pe proprie răspundere.

E posibil să se accepte pe format online. să arăți telefonul, să nu fie pe hârtie. Amenzile vor fi pentru nerespectarea regulilor. Dacă ești oprit de poliție și nu te încadrezi în situațiile prevăzute, vei fi amendat”, a spus Ludovic Orban.

Facebook Twitter Google+ YouTube