Rămâi conectat

Curier Județean

Lucrările la rețeaua de apă din zona Sebeș, finalizate. Posibile probleme de turbiditate spre Ocna Mureș și Blaj

Dragoş Suciu

Publicat

în

APA-MAROReprezentanții SC APA CTTA SA Alba au anunțat astăzi că au fost finalizate lucrările de relocare a aducțiunii Dn 1200 mm (Fir 2) la Autostrada Deva – Sibiu, în zona municipiului Sebeș, și a fost repusă în funcțiune alimentarea cu apă din ambele stații de tratare Săsciori și Petrești.

Datorită măsurilor luate alimentarea cu apă potabilă nu a fost întreruptă decât local, în localitățile rurale care nu dispun de capacități de înmagazinare (rezervoare), iar depășirile locale ale parametrului de turbiditate din aducțiunea generală au fost corectare prin purjări.

În continuare pot apărea depășiri ale acestui parametru pe tronsoanele aducțiunii generale spre orașele Ocna Mureș și Blaj, care vor fi monitorizate în continuare de către echipele de intervenție ale SC APA CTTA Alba, cu sprijinul personalului de specialitate a Direcției de Sănătate Publică a județului Alba, până la remedierea în totalitate a acestor situații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Românii ar putea călători în SUA fără viză, începând de anul viitor: Ce au declarat oficialii țării

Bera Larisa

Publicat

în

Românii ar putea călători în SUA fără viză, începând de anul viitor: Ce au declarat oficialii țării În prezent, românii pot călători în Statele Unite doar cu viză, iar obținerea acesteia implică îndeplinirea unor condiții specifice. Totuși, Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a menționat posibilitatea eliminării vizelor pentru români. Într-un interviu pentru Antena 3, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea