Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lucrări pe autostrada A10 Sebeș – Turda pentru conexiunea cu A1 Sibiu- Deva. A început suprabetonarea pasajului de pe breateaua 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona Sebeș au loc lucrări pentru realizarea conexiunii cu Autostrada A10 Sebeș – Turda.

CNAIR realizează turnarea plăcii pentru suprabetonarea pasajului de pe breteaua 2 ce traversează A1, pe șantierul Sebeș – Turda.

Reamintim că joi, 23 iulie, începând cu ora 07:00, se închide circulația rutieră pe Autostrada A1, între Nodul Rutier Cunța și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vintișoara), pentru 24 de ore, respectiv până în data de 24 iulie, ora 07.00.

YouTube video

Traficul se va desfășura deviat pe DN1 (E81) și DN 7 (E68).

YouTube video

Închiderea circulației rutiere este necesară pentru lucrări de construcție ale Autostrăzii A10 la conexiunea cu A1, care se desfășoară în cadrul contractului “Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda Lot 1, km 0+000 – km 17+000”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea