Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lucrări de reparații pentru Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 15 și Liceul Dorin Pavel, din Alba Iulia: Licitația de peste 200.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Lucrări de reparații pentru Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 15 și Liceul Dorin Pavel, din Alba Iulia: Licitația de peste 200.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru lucrări de reparații la unitățile de învățământ din Alba Iulia, mai exact Grădinița nr. 1, Grădinița nr. 15 și Liceul Tehnologic Dorin Pavel. Valoarea totală estimată este de 235.000 lei, fără TVA.

Liceul Dorin Pavel, din Alba Iulia

Se impune a se executa reparaţii in vederea executării unei săli festive pentru organizarea activităţilor festive in cadrul liceului, astfel se vor inlocuii uşile, corpurile de incalzire si de iluminat, înlocuirea parchetului si zugrăveli.

Tot la acest obiectiv se va realiza o scena pentru realizarea activităţilor artistice si educative.

Grădinița nr. 1 și Grădinița nr.15, din Alba Iulia

Se impune a se executa in regim de urgenta reparaţii la nivelul pardoselii din holul principal, intrucat datorita tasarii terenului, placa de beton a planseului are o înclinaţie vizibila.

Solicitam efectuarea acestor lucrări intrucat deformarea planseului poate prezenta pericol pentru cadrele didactice si copii.

La Grădiniţa 1 se va executa o extindere pentru marirea suprafeţei, intrucat obiectivul amintit isi transforma programul de activitate din program normal in program prelungit datorita numărului de copii in creştere.

La nivelul faţadelor, se vor executa lucrări de reparaţii, respectiv desfacere si refacere tencuieli si finisaje.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea