Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lucrări de reparații la Grădinița Oarda de Jos: Licitația în valoare de peste 130.000 lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Lucrări de reparații la Grădinița Oarda de Jos: Licitația în valoare de peste 130.000 lei, lansată în SEAP

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări de reparații la Grădinița Oarda de Jos. Valoarea totală estimată a investiției este de 135.000 lei, fără TVA.

Lucrările necesare a fi executate sunt menționate în antemăsurătorile anexate prezentului caiet de sarcini și cuprind următoarele categorii de lucrări:

La nivelul invelitorii (320mp), întrucât țigla prezintă crăpături, nu mai prezintă o suprafața etanșa si este posibil să-și fi depășit durata de exploatare dată în fișa tehnică.

Se solicită efectuarea acestor lucrări intrucat țiglele cu crăpături in adâncime si forma deplanata a invelitorii au facilitat infiltrația apei din precipitații , afectând tavanul si pereții (zugrăveli – 130 mp) din interiorul unei săli de clasa.Tot la nivelul acoperișului se vor inlocui jgheaburile (55 m) , burlanele (30 m) si streasina (60 mp) , o parte din elementele de șarpanta care sunt degradate (popi,căpriori).

La nivelul fațadei se va executa un termosistem de 10 cm (EPS80 ) pentru sporirea confortului termic . Având in vedere cele prezentate mai sus propunem efectuarea acestor lucrări pentru desfasurarea in bune condiții a sistemului educational.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea