Rămâi conectat

Curier Județean

Lucian Mândruță drumeție prin Alba: „Cât am urcat eu de la Alba Iulia la Șugag, minim zece camioane cu lemne au coborât. M-a înțepat inima un pic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucian Mândruță drumeție prin Alba: „Cât am urcat eu de la Alba Iulia la Șugag, minim zece camioane cu lemne au coborât. M-a înțepat inima un pic”

Jurnalistul Lucian Mândruță a fost prezent în cursul acestei săptămâni în județul Alba, mai exact a prezentat, la Sebeș, inaugurarea primei fabrici din România care produce aparate pentru colectare selectivă, Envipco.

După ce și-a terminat partea profesional a vizitei, jurnalistul a făcut o drumeție cu bicicleta de la Alba Iulia la Șugag. În cei aproximativ 100 de kilometri parcurși, acesta spune că a întalnit mai multe camioane cu lemne, declarându-se întristat de faptul că oamenii n-au găsit altă soluție să-și câștige existența decât tăind copacii.

„Cât am urcat eu de la Alba Iulia la Sugag, minim zece camioane cu lemne au coborât. Și, deși pădurea era frumoasă în jur și locurile liniștite și verzi, m-a înțepat inima un pic.

Nu de la efort. De la durerea că oamenii n-au găsit altă soluție să-și câștige existența decât toporul. Dar cine sunt eu să judec? Mai bine tac și pedalez”, a scris Lucian Mândruță pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea