Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Luca Roxana – Eleva de la HCC a obţinut locul doi la un Concurs Internaţional de limba franceză. Vezi pasiunile tinerei

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luca RoxanaRoxana Luca, eleva Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” s-a clasat pe locul secund la Concursul Internaţional de limba franceză „Cuvinte pentru a vedea, poveşti din istoria artei”, în cadrul căruia liceenii au trebuit să scrie în limba franceză poveşti inspirate de opere de artă. În etapa finală a concursului s-au mai calificat Diana-Cristina Epure şi Andreea-Maria Stoica, eleve ale aceluiaşi Colegiu.

Pe lângă învăţătură, distracţie şi socializare, Roxana a mai avut apariţii muzicale, dar şi o deschidere spre lumea modei şi a artei. Cu un stil de viaţă neconvenţional şi îmbrăcăminte extravagantă însoţită de accesorii, Roxana îmbină utilul cu plăcutul fiind prezentă şi la evenimentele mondene din oraş.

Roxana a vorbit deschis despre pasiunile sale cât şi despre planurile de viitor „Am încercat ca fiecare pasiune să o transform, după posibilităţi într-un ajutor financiar. Desenez, execut portrete mai exact, care îmi mai aduc un ban de buzunar. Desenul mi-a adus şi un sejur la mare, în urma câştigării unui concurs naţional. Îmi place să machiez, cu această meserie aş dori să continui în viitor ca şi part time job. Teatrul este o altă pasiune. Am fost remarcată şi în acest domeniu prin câştigarea timp de doi ani la rând a unui festival naţional de teatru, alături de echipa din care făceam parte. Nici dansul nu l-am lăsat neîncercat. Am participat la câteva evenimente la care am creat coregrafia. Cânt, însă nu am insistat pe domeniul muzical. Mi-am încercat „norocul” la emisiunea Românii au Talent anul trecut şi am participat la câteva concursuri de muzică la care am ajuns pe locul 1. Modeling-ul este o altă pasiune de-a mea, participând la prezentări de moda, photoshooting-uri ori figurând ca hostess. Şi ca să închei lista aparent interminabila, mă atrage contorsionismul. Îl practic in timpul liber, însă nu am de gând să fac o carieră” a spus tânăra, încântată de rezultatul obţinut.

Site-ul oficial al concursului a înregistrat pentru această ediţie 967 de concurenţi din peste 30 de ţări, dintre care 89 la categoria „Limba franceză studiată ca limbă străină”. Eleva Roxana-Emilia Luca de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” s-a clasat pe locul secund, fiind recompensată cu un lector mp3.

Cu această ocazie le felicităm pentru rezultatele obţinute şi le urăm baftă în continuare pentru a reprezenta oraşul cu succes la cât mai multe concursuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea