Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Luca Anversa, patronul Pomponio, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru instigare la şantaj. Sentinţa a fost pronunţată în dosarul disjuns din „Prostituate pentru VIP-uri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tribunalul Alba a pronunţat azi sentinţa în cazul a patru inculpaţi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” care au fost judecaţi în regim de urgenţă după ce şi-au recunoscut vinovăţia. Astfel, patronul italian al grupului de firme Pomponio, Luca Anversa, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru instigare la şantaj în formă continuată. Aceeaşi pedeapsă au primit-o şi Ioan Răşinariu şi Viorel Gheorghe Toma, acuzaţi tot de instigare la şantaj. Alin George Dura, judecat pentru trafic de minori în formă continuată, a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare cu detenţie. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea