Rămâi conectat

Sport

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, victorie și egal, fără gol primit la Simeria

Dan HENEGAR

Publicat

în

În penultima etapă a play-off-ului Seriei a 7-a la Under 19, LPS “Florin Fleșeriu” a reușit o remiză albă în deplasarea de la Simeria și rămâne pe poziția a doua a ierarhiei, ce asigură calificarea la turneul semifinal (42 de puncte, golaveraj 22-9).

Cum același rezultat s-a înregistrat și în disputa dintre Pandurii Tg. Jiu și CSM Reșița, formația pregătită de Cosmin “Coco” Groza are parte în ultima rundă (sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 12.00), de o adevărată finală în “Arini” cu Pandurii Tg. Jiu (are un punct mai puțin). LPS: Ifrim – Avram, Grecu, Stanciu, Stan, Hăprianu, Buhazi, Osz-Strakator, Popescu, Dărămuș, Fleacă; au mai jucat Marcu, Vințan, Cîmpean (pe bancă Groza).

Tot la Simeria, dar în play-out, la Under 17, LPS Sebeș a învins cu 2-0 (1-0), reușite semnate de Oancea (31) și Glonț (57). Antrenorul Doru Oancea a mizat pe Groza – G. Fleacă, T. Fleacă, Oancea, Fălămaș, Avram, Crețu, Țălnar, Glonț, Roșu, Nistor; au mai intrat Șerb, Moldovan-Varro, Alb, Ghibu, Adam. LPS Sebeș a strâns 23 de puncte (11-5 golaveraj), este pe poziția a 4-a și va juca peste două săptămâni acasă, tot sâmbătă, dar de la ora 14.00, cu Pandurii Tg. Jiu (vecina de ierarhie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea