Rămâi conectat

Sport

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, calificată în play-off la Under 19 după victoria de la Tg. Jiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultate în oglindă realizate în etapa a 9-a a Seriei a 7-a de echipele LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, singura reprezentantă a Albei în competițiile juvenile organizate de Federația Română de Fotbal. Astfel, în deplasarea de la Tg. Jiu, juniorii Under 19 au câștigat cu 3-0 împotriva echipei poziționate pe locul al 4-lea, iar juniorii Under 17 au pierdut cu același scor.

Grație acestei victorii echipa pregătită de antrenorul Cosmin “Coco” Groza este calificată în play-off și a revenit pe treapta a treia a podiumului, cu 4 victorii la rând pe teren, singura “bilă neagră” fiind acel meci din “intermediară” scu CSM Reșița, ce va fi pierdut la “masa verde” din cauza lipsei ambulanței. Apropos de gruparea din Valea Domanului, aceasta a învins cu 4-2 pe ACS Ineu și are maximum de puncte, fiind urmată în ierarhie de CFR Simeria – 21 și LPS Sebeș – 18 (golaveraj 30-9), la egalitate cu ACS Ineu (unde evoluează cugireanul E. Codrea).

 

Rezultate:

*Under 19, LPS Tg. Jiu – LPS Sebeș 0-3 (0-2), au înscris Grecu (7, 44), Darius Avram (57).  Formula vizitatorilor: Pauletti – Dărămuș, Tutelea, Stanciu, Popescu, Vințan, Grecu, D. Avram, Hăprianu, Stan, Osz-Strakator; au mai jucat Marcu, Buhazi, Gaboran, Reti, Popa (pe bancă Ifrim);

*Under 17, LPS Tg. Jiu – LPS Sebeș 3-0 (1-0). Antrenorul Doru Oancea a mizat pe Pauletti – G. Fleacă, Crețu, T. Fleacă, Fălămaș, Rîpa, Dacian Avram, Adam, Glonț, Nistor, Todea; au mai intrat Țălnar, Roșu, Oancea, Moldovan-Varro, Șerb. Conjudețenii au strâns 7 puncte (două victorii, un egal, șase înfrângeri), cu golaveraj 6-20.

În penultima etapă, sâmbătă, 23 octombrie, în “Arini” se joacă dubla cu CSȘ Caransebeș, de la ora 12.00 (Under 19) și ora 14.00 (Under 17).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea