Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de muncă în Spania pentru români – se caută specialiști IT

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Firma Everis din Barcelona pune la dispoziția românilor cu studii de specialitate în IT 18 locuri de muncă astfel:

*10 locuri pentru consultant junior J2EEcerințe: diploma de inginer; minim 2 ani experiență IT; lucru în software J2EE; preferabil experiență în munca în echipă;  preferabil experiență în proiecte IT; permis de munca CE obligatoriu; limba engleză – fluent; limba spaniolă și limba franceză – cunoștințe foarte bune. Se oferă: salariu în funcție de experiență; tichete de masă; asigurare de sănătate și viață; contract de muncă permanent cu normă întreagă.

*3 locuri pentru analist senior J2EE/ conducător echipă – cerințe: experiență în consultanță IT de minim 4 ani; abilități în lucru cu unelte (Maven, Bamboo, JIRA, Intellij, Subversion, Conflence); experiență în Oracle sau SQL; abilități de comunicare; certificat în: Sun/Oracle, Java sau componente Web; experiență în conducere echipă în proiecte IT; permis de munca CE obligatoriu; limba engleză – fluent; limba spaniolă – cunoștințe foarte bune. Se oferă: salariu în funcție de experiență; tichete de masă; asigurare de sănătate și viață; contract de muncă permanent.

*4 locuri pentru Web designer/ conducător echipă – cerințe: diplomă de inginer; experiență în proiecte – creare de portaluri și intranet minim 3 ani pe bază de Liferay sau Java EE; unelte folosite: Oracle Portal, WenCenter, UCM, SDL, Open text Vignette – RIA frameworks (GWT, ZK, etc.) – Adobe Flex – Service Oriented Architecture (SOA); spirit creativ; cunoaștere programe/sisteme de operare: Java/Java EE/PHP și HTML/CSS/Javascript; permis de munca CE obligatoriu; limba engleză – fluent; cunoașterea limbilor spaniolă, franceză – avantaj, dar nu obligatoriu. Se oferă: salariu în funcție de experiență; tichete de masă; asigurare de sănătate și viață; contract de muncă permanent cu normă întreagă.

*1 loc de manager (lider) de proiect – cerințe: calificare – manager de proiect; experiență; cunoștințe de software în managementul proiectului; responsabilități ca manager de proiect în: directive generale, cordonare, implementare, execuție și control; numai pentru persoane ce poseda permise de munca CE; limba engleză – fluent; cunoașterea limbilor spaniolă, franceză – avantaj, dar nu obligatoriu. Se oferă: salariu între 35.000 – 60.000 euro brut/an; tichete de masă, asigurare de sănătate și viață, cheltuieli de mutare.

CV-urile și scrisoarea de intenție se trimit la angajator, la adresa de e-mail: [email protected]; detalii la telefon:  +34934947700. Termen limită pentru aplicare: 31.12.2013.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea