Rămâi conectat

Curier Județean

Locuitorii de pe o stradă din Cistei, fără apă potabilă luni: Avarie la conducta de alimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii de pe o stradă din Cistei au rămas fără apă potabilă luni, în urma unei avarii la conducta de alimentare cu apă a localității.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Blaj informează consumatorii că în data de 02.10.2023, furnizarea apei va fi întreruptă în localitatea Cistei din municipiul Blaj pe str. Domnească din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

”La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere. Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258711340, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente În perioada 30.11 – 03.12.2023, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au executat 118 misiuni, cele mai multe dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor medical calificat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare