Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Locuitorii de pe o stradă din Alba Iulia și-au făcut un Parc de Joacă pentru copii. A fost inaugurat astăzi, de Ziua Copilului

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii de pe o stradă din Alba Iulia și-au făcut un Parc de Joacă pentru copii. A fost inaugurat astăzi, de Ziua Copilului

Astăzi, locuitorii străzii Sălciua au un motiv în plus de bucurie: după luni de muncă și efort colectiv, parcul de joacă pentru copii pe care l-am construit împreună este gata să fie inaugurat. Este o zi specială, nu doar pentru că este Ziua Internațională a Copilului, dar și pentru că marchează finalul unei etape semnificative în îmbunătățirea comunității noastre.

Nu cu mult timp în urmă, am rezolvat problema cu gunoaiele de pe strada Sălciua. Azi, ne putem mândri cu un spațiu curat și verde, unde copiii noștri pot juca în siguranță. Acest parc de joacă nu este doar un loc pentru distracție, este un simbol al unității și implicării comunității noastre.

În cadrul acestui comunicat, dorim să împărtășim cu voi câteva fotografii care ilustrează etapele construcției parcului. De la strângerea fondurilor și organizarea voluntarilor, la montarea echipamentelor de joacă, aceste imagini reflectă spiritul de colaborare care ne definește comunitatea.

Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de Primărie, care a donat două tobogane pentru noul parc de joacă. Acestea au fost recondiționate de către membrii comunității noastre și acum sunt gata să aducă zâmbete pe fețele copiilor.

Astăzi, în Ziua Internațională a Copilului, ne adunăm toți pentru a inaugura acest parc special conceput pentru copiii noștri. Este un moment de mândrie și bucurie pentru toți locuitorii străzii Sălciua.

Mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect. Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, a fost esențială pentru realizarea acestui parc. Împreună, am demonstrat că putem face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea